Bestelprocedure

Bestelprocedure in het kort:

 1. U neemt contact met mij op 
 2. Aanvraag gratis schetsontwerp voor een maatwerk urn.
 3. Zo nodig wensen, ideeën en mogelijkheden nader met elkaar bespreken
 4. U ontvangt het schetsontwerp
 5. Vrijblijvende Offerte na goedkeuring schetsontwerp
 6. Bij akkoord: Offerte invullen, ondertekenen en retour zenden
 7. Aanbetaling van tenminste 50% binnen Nederland
 8. Productiestart na voldoen (aan-)betaling
 9. Levertijd
 10. Afhalen of verzenden van de maatwerk urn na voldoen resterende betaling
 11. Gratis vulservice van de urn bij afhalen
 12. Certificaat van Echtheid

 

 

In de onderstaande tekst worden deze items nader toegelicht:

1.  Contact opnemen

U kunt vrijblijvend contact opnemen via:

 • het contactformulier
 • het aanvragen van een vrijblijvend en gratis schetsontwerp
 • telefonisch: 0031- (0)6-20037036
 • Naar wens kan een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij mij in het atelier, bij u thuis of elders, zonder extra kosten*. Alle wensen, ideeën en mogelijkheden kunnen dan worden besproken. Het kan echter ook geheel digitaal en/of telefonisch geschieden.

*)Dit geldt alleen voor een adres binnen Nederland.

2. Aanvraag gratis schetsontwerp voor een maatwerk urn

Omdat het wellicht lastig is, in te schatten hoe een maatwerk urn eruit kan gaan zien, is het goed vooraf een indruk te kunnen krijgen door middel van een schetsontwerp. Zodoende kunt u rustig bepalen of een dergelijke urn iets voor u zou zijn. Geheel vrijblijvend. Het is belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken voor de laatste rustplaats van uw dierbare.

U stuurt mij hiervoor (digitale) foto's van uw dierbare en u maakt uw wensen en ideeën kenbaar. 

3.    Zo nodig wensen, ideeën en mogelijkheden nader met elkaar bespreken

Een nauwe samenspraak is heel belangrijk. De urn moet immers geheel naar uw ideeën en wensen worden uitgevoerd. Zo kunt u bepalen hoe en hoe groot u het portret geschilderd wilt hebben. Ook kunt u bepalen of u het meerkleurig of éénkleurig wenst. Daarnaast is de kwaliteit van de foto's een item om te bespreken.

 

Verder kunt u bepalen of u daarnaast nog andere beschilderingen wilt; Bijvoorbeeld een naam, data, iets wat met hobby's, liefhebberijen of het beroep te maken heeft van uw dierbare, symbolen, wel of geen kader, beschildering rondom, beschildering van het deksel etc. Alle decoraties zijn mogelijk.

4. U ontvangt het schetsontwerp

Binnen 24 uur na aanvraag ontvangt u het schetsontwerp. Bent u niet tevreden met het resultaat of wenst u aanpassingen dan is dit altijd mogelijk. In deze fase is nauwe samenspraak belangrijk en kunt u veranderwensen uiten, tot u tevreden bent met het ontwerp.

5. Vrijblijvende Offerte van Phebe Portret Urnen

Na goedkeuring van het schetsontwerp kan een offerte opgesteld worden waarin uw wensen, ideeën en de gezamenlijke afspraken worden vastgelegd met de daarbij behorende kosten. 

6.  Bij akkoord: Offerte invullen, ondertekenen en retour zenden

Indien u akkoord gaat met de offerte kunt u deze invullen, ondertekenen en retourneren. Door het ondertekenen en retourneren van een Offerte van Phebe Portret Urnen, geldt de offerte als contract oftewel Overeenkomst voor Opdracht

7. Aanbetaling van tenminste 50% binnen Nederland

 Zodra de Overeenkomst voor Opdracht ondertekend en geretourneerd is, ontvangt u een factuur voor een aanbetaling. Bij bestellingen uit het buitenland dient de gehele prijs vooraf betaald te worden.

8. Productiestart na voldoen aanbetaling

Onder voorbehoud van het aantal lopende opdrachten, kan na uw goedkeuring van het ontwerp gestart worden met de voorbereiding en beschildering van de urn. Als u dit wenst, kunnen tussentijdse foto's van de voortekening en beschildering aan u worden doorgestuurd via WhatsApp of E-mail.

Schetsontwerp-Maatwerk-Urn-Bijzondere-urnen-Speciale-Urnen-Originele-Urnen-Persoonlijke-urnen-Handgemaakte-urnen-Handbeschilderde-urnen-Phebe-Portret-Urnen-Portret-Urn-Keramische-Urn-Exclusieve-Urn-laten-Maken-Voortekening-maatwerk-urnen-Kinder-urn
Voortekening op maatwerk urn


schetsontwerp-maatwerk-urn-maatwerk-urnen-persoonlijke-urnen-Speciale-Urnen-Originele-Urnen-Ontwerp-Keramische-Urn-Exclusieve-Urnen

9. Levertijd

De levertijd is doorgaans circa 3 weken maar kan, afhankelijk van het aantal lopende opdrachten, langer duren; Het is een eenmanszaak en er worden voornamelijk maatwerk opdrachten vervaardigd.

U kunt vooraf informeren naar de te verwachten levertijd.

10. Afhalen of verzenden van de urn na voldoen resterende betaling

Zodra de maatwerk urn gereed is krijgt u daarover bericht. U wordt verzocht het resterende bedrag te betalen. Zodra het bedrag op de rekening staat van Phebe Portret Urnen, kan de urn worden afgehaald of worden verzonden, naar gelang de afspraken in de Offerte/Overeenkomst.

11. Gratis vulservice van de urn bij afhalen

Als u de urn komt afhalen dan kunt u gebruik maken van de gratis vulservice van Phebe Portret Urnen. Naar wens kan de urn ook worden verzegeld.

12. Certificaat van Echtheid

Wanneer u een urn met portret laat vervaardigen bij Phebe Portret Urnen ontvangt u daarbij een Certificaat van Echtheid.