Reviews

Schrijf nu over uw ervaringen met Phebe Portret Urnen

Unieke-handbeschilderde-Urnen-Urn met-portret-Delfts-Blauw

Commentaren: 9
 • #9

  Familie de Jong (vrijdag, 26 juni 2020 16:25)

  Toen onze lieve kat Kruimel, een prachtige Maine Coon op de respectabele leeftijd van 17 jaar in april van 2020 toch nog plotseling overleed wilden we een bijzondere urn. Op internet kwamen we de website van Wil van de Plas van Phebe Art & Design tegen. We wisten het meteen, dit is wat we zoeken! We werden over iedere stap van het proces geïnformeerd, van de schets tot het uiteindelijke eindresultaat met foto's. We mochten de urn bij haar thuis ophalen. Het contact met Wil was warm en persoonlijk. We hebben het gevoel dat Kruimel weer thuis is gekomen met zijn perfecte afbeelding op de urn. Bedankt Wil voor alles!

 • #8

  Alexander (donderdag, 21 mei 2020 15:08)

  Beste Wil,

  Met de grootste zorg, liefde en geduld heb je een prachtig mooie urn gemaakt met het portret van mijn moeder. Mijn vader en ik zijn je ontzettend dankbaar. Het meedenken over hoe de urn kan worden. Het tussentijds op de hoogte houden van het gehele proces en het ophalen van de urn was van grote klasse. Onder de indruk van de identieke gelijkenis van de foto voelt het echt alsof mijn moeder en de vrouw van mijn vader weer thuisgekomen is. Door jouw aandacht en liefde die je in de vervaardiging van de urn hebt gelegd maakt het de cirkel compleet. Heel veel dank voor alles ♡

  Vriendelijke groet van Alexander

 • #7

  Velthuizen (vrijdag, 27 maart 2020 09:53)

  We vonden het erg lastig welke urn we voor onze zoontje wilde. Al snel kwamen we uit op de website van Wil en waren meteen verkocht. Ook vonden we het erg fijn dat ze zo met ons mee dacht door meerdere ideeën uit te werken en ons echt de keus te geven wat wij mooi vonden. Wij zijn zo ontzettend blij met de urn die Wil voor ons heeft geschilderd. Zo mooi, zo uniek en niet te vergeten.. zo levensecht! Ondanks dat we onze zoontje verschrikkelijk missen, voelt het toch een beetje alsof hij bij ons is nu. Dit dankzij het mooie werk van Wil. Enorm bedankt!!

 • #6

  Patricia (zaterdag, 23 november 2019 15:42)

  We waren op zoek naar iets aparts en persoonlijks.
  Zo zijn wij op de site terecht gekomen.
  Bij de eerste schets zagen we al meteen dit is onze Romy!
  Wil heeft ons steeds veel foto’s gestuurd en werden we ook op de hoogte gehouden van de gemaakte stappen van de urn.
  Toen het echt zover was dat we de urn konden ophalen, wist ik niet wat ik zag en kon ik het niet droog houden, een woord schitterend zo mooi!!! Dank je wel Wil, dat we onze Romy een prachtig laatste rust plekje kunnen geven in de mooie urn.
  Zeer dankbaar

 • #5

  Wilma Geurtsen (vrijdag, 08 november 2019 00:01)

  Ik ben heel blij met urn van Snuitje. Het overlijden van Snuitje is zwaar en moeilijk, mist echt mijn schat waarmee ik samen ben opgroeit en hoop heb gedeeld. Voor mij was duidelijk dat voor Snuitje een unieke urn wilde, want Snuitje was namelijk uniek, ze was mijn alles. Bij Phebe art word je zo goed geholpen er word geluisterd naar je wensen. Als ze zelf niet te vrede is gaat het over. Het werk dat ze neerzet en de service is echt geweldig. Heel mooi dat ik Snuitje op porter kan herkennen. Super dankbaar voor mooie urn en bijpassend vaasje. Ik ben 100% tevreden en er zijn geen minpunten.

 • #4

  Cindy (woensdag, 16 oktober 2019 20:00)

  Ik ben heel blij met de beschilderde urn van mijn hondje missy, nu is ze voor altijd levensecht bij me.

 • #3

  Natalie (dinsdag, 24 september 2019 19:54)

  Bij de eerste schets dacht ik wow dat is echt onze Minoes.
  We regelmatig door tekeningen / foto`s via de mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken en konden onze wensen aangeven.

  We zijn zeer tevreden en dankbaar.

 • #2

  Anita (donderdag, 20 juni 2019 21:54)

  Wil heeft een urn geschilderd van mijn kat.Ze heeft het zo ontzettend mooi gedaan.Ik mocht ook aangeven wat ik wilde en dat ging heel goed.Warme vrouw die heel perfectionistisch is. Ben erg blij met de urn hij lijkt sprekend op mijn overleden kat.Wil had ook tips die ik erg kon waarderen.
  - Anita D

 • #1

  Gerard & Greta (woensdag, 05 december 2018 11:51)

  Willie heeft een portret van onze schoonvader geschilderd, diep ontroerd over het resultaat. Het is net of hij bij ons is. Willie heeft echt een gave om een persoon levensecht te kunnen afbeelden. Dankjewel