Reviews

Schrijf nu over uw ervaringen met Phebe Portret Urnen

Unieke-handbeschilderde-Urnen-Urn met-portret-Delfts-Blauw

Commentaren: 30
 • #30

  Terje & Eva (dinsdag, 14 mei 2024 23:00)

  Dankzij Will hebben wij nu een prachtig gedenkdoosje. Na 12 weken zwangerschap hebben wij helaas een miskraam gehad. Met de foto's van het vruchtje heeft Wil een precies lijkend portret weten te maken. Wil dacht goed mee over onze wensen en hoe we dit konden visualiseren. Dit alles heeft ons al geholpen in het rouwproces. Het is fijn aandacht te besteden aan het grote verdriet en om daar nu iets tastbaars van te hebben. Heel erg bedankt voor alles!

 • #29

  Luciënne & Marco Meijer (zondag, 17 maart 2024 16:26)

  Na het onverwachte overlijden van onze geliefde Doberman waren wij zoekend naar de urn. Naar telefonisch contact te hebben gehad met Wil wisten wij gelijk dat dit de urn werd. Omdat wij onze lieverd bij 10 maanden hebben verloren wilde wij iets wat ons herinnerde aan de leuke tijd. We werden dagelijks op de hoogte gehouden van de veranderingen. De urn is Prachtig! Het is onze Angeal! Ze mooie ogen, ze grote oren en ze prachtig neus! De urn is goed verpakt naar ons verzonden. Ook hebben we duidelijke uitleg gehad hoe de urn te vullen en welke lijm te gebruiken om hem dicht te plakken.
  Heel erg bedankt!


 • #28

  Gini (zondag, 10 maart 2024 15:23)

  Na het verlies van mijn hondje heb ik besloten om een urn met portret te laten maken. Vanaf het eerste telefoongesprek is er duidelijke begeleiding in het verwerken van eventuele wensen. Tijdens het proces kan je er ook voor kiezen om tussentijds foto’s te ontvangen. De foto’s waren al prachtig maar in het echt is het tot in perfectie. Wil heeft ervoor gezorgd dat Angel voor altijd als een mooie herinnering bij me blijft. Hartelijk dank en veel liefs Gini!

 • #27

  A & M (vrijdag, 12 januari 2024 18:37)

  Wat een schitterende urn heeft Wil gemaakt van en voor onze kat Spoon.
  Prachtig en zo precies! Geweldig! We zijn er heel erg blij mee!
  We kunnen het iedereen aanbevelen. Je zult er geen spijt van krijgen.

 • #26

  vd Broeke (dinsdag, 02 januari 2024 13:06)

  Zoals altijd uitermate goed werk geleverd,ondanks wachtlijst snel werk en snelle levering.

  Voor een realistisch uitziend portret moet u hier zijn.

  goede service en contact onderhoud,voor mij persoonlijk 10/10

 • #25

  Beauty Nina urnen (donderdag, 21 december 2023 15:55)

  Wil heeft voor mijn 2 overleden hondjes, 2 prachtige urnen gemaakt met onderblad en waxinelichthouders erbij. Echt super mooi geworden. Echt heel knap geschilderd en hield de vorderingen bij via app. Goede overleg gehad met alles. Ben heel blij dat de urnen binnen zijn, mooie warme blik zie je in de urnen terug. Zeker een aanrader. Ze zijn via de post gekomen alles was heel goed verpakt.
  Nogmaals bedankt voor deze prachtige urnen.

 • #24

  Dennis en Sonja (zaterdag, 04 november 2023 14:20)

  Prachtige urnen laten maken voor onze 2 hondjes.
  Wil wist ze precies treffend te schilderen en dacht goed met ons mee en hield ons steeds op de hoogte van de vorderingen.
  Hartelijk bedankt voor deze mooie herinneringen.
  Dennis en Sonja

 • #23

  Jessica (maandag, 30 oktober 2023 07:46)

  Voor het eerst een urn laten maken voor wil. Voor mij overleden hondje die plots overleden is. De urn is erg mooi geworden en ben blij met het resultaat. Mijn chloe was me alles en wou iets speciaals voor haar. Wil heeft mij goed op de hoogte gehouden hoe de urn werd en mocht altijd aan geven als ik het iets anders wou.

  Ik ben wil heel erg dankbaar voor het maken van de mooie urn voor mijn chloe

 • #22

  Patricia (dinsdag, 21 maart 2023 19:20)

  Voor de tweede keer een prachtige urn laten maken door Wil .
  Het resultaat is prachtig, een aanrader voor iedereen die iets speciaals en een mooie blijvende herinnering wil hebben.
  Bedankt!

 • #21

  Anita Rakers (donderdag, 15 december 2022 20:06)

  Ik heb bij Wil een urn laten maken voor mijn overleden broer .Hij was een grote DAF fan en Wil toen gevraagd of zij een Truck op de urn kon schilderen .De urn is prachtig geworden, heel mooi geschilderd met veel details
  Wil heeft mij goed op de hoogte gehouden met foto's van de vorderingen , fijn contact hadden we. Vakwerk wat zij gemaakt heeft supermooi , dankzij Wil heeft mijn broer een mooie rustplaats. Dankjewel

 • #20

  Sylvia( zondag ,13 maart 2022 (zondag, 13 maart 2022 21:20)

  Vandaag bij Wil het urntje opgehaald, voor ons lieve kleine Brittje. Die helaas na een half jaar ziek te zijn geweest(cushing) toch nog plotseling zeer onverwacht ons heeft moeten verlaten, na 11 liefdevolle jaren.we wilden voor ons lief klein meisje iets speciaals, en kwamen via google bij Wil terecht.Wil je hebt er echt iets speciaals van gemaakt, zo sprekend ons Brittje, zoals ze was, in een woord geweldig! Ook de fijne communicatie en het meedenken, en ook , als je dat graag wild de over en weer appjes , als je weer wat gevorderd was met het portretje , was enorm prettig!Ondanks het enorme verdriet van het gemis van ons kle’n Brittje, ben jij Wil toch het pleisterje op de wonden. We hebben ze een mooi persoonlijk rustplaatsje kunnen geven , dankzij jou Wil . BEDANKT!!

 • #19

  Joyce (dinsdag, 21 december 2021 14:35)

  Zo ontroerend mooi, de urn met het portret van mijn kat Giorgio (Sjorski). Het is een bijzondere gave dat je zoiets kunt... De ogen, de blik, de vacht - precies mijn schat.
  Het hele proces op de hoogte gehouden met foto's, want spannend was het zeker !
  Dankjewel Wil voor het prachtige plekje voor Sjorski - hij is eindelijk weer Thuis.

 • #18

  brigitte (vrijdag, 06 augustus 2021 19:42)

  Ze is fantastisch, ik ben Wil zo dankbaar voor de mooie urn voor ons hondje Diesel die veel te vroeg is heengegaan. Ze houd je dagelijks op de hoogte (als je dat wilt)met de vorderingen van het kunstwerk. In 1 woord ze is fantastisch .
  Mvg Brigitte

 • #17

  Wilfred (zaterdag, 10 juli 2021 11:43)

  Ik ben erg tevreden met mijn mooie urn voor tommie.
  Ook het contact via de mail is heel goed.
  Phebe protret urnen beveel ik echt aan als u een speciale handbeschilderde urn zoekt.
  Mvg wilfred.

 • #16

  Familie Plaggenburg (woensdag, 02 juni 2021 08:41)

  Dit is niet zomaar iets, wat Wil kan. 02-06-2021
  Kenny onze hond was 14,5 jaar een deel van ons gezin en is helaas overleden.
  Wil heeft van haar, zo een treffende afbeelding op een koesterdoosje gemaakt, dat je er koud van wordt.
  Zeer prettig contact, hiervoor dank van ons allen.
  Van ons krijg Wil een 10 met een gouden griffel.
  Jan

 • #15

  Angela Janssen (zaterdag, 01 mei 2021 15:45)

  Wat ben ik wil dankbaar voor de prachtige koesterdoosjes van onze parkieten piewiejjj en kiwi.
  Zo sprekend en zo vreselijk mooi.
  Een echte aanrader! Deze vrouw heeft goude handen.
  Goed contact en je wordt van elke stap op de hoogte gehouden met foto's.
  Hier gaan we veel plezier aan beleven.
  Dankjewel wil.

 • #14

  Anita Brouwer (maandag, 18 januari 2021 10:18)

  Doordat we onze hond moesten laten inslapen heb ik via Google deze website gevonden. Een mail gestuurd dat ik interesse had in een koesterdoosje en toen snel reactie hierop gekregen Foto van onze hond opgestuurd en daarna veel contact gehad hoe ik het koesterdoosje wilde zien. Hierna kreeg ik mails met foto's van de voortgang. Na de kerst ontvingen we ons koesterdoosje en het was prachtig. Tranen in onze ogen hoeveel de tekening op onze hond leek. Met dank Wil.

 • #13

  A. Kerckhoffs (woensdag, 06 januari 2021 15:20)

  Op 10 november 2020 hebben wij onze lieve Katho op 16 jarige leeftijd onverwachts moeten laten inslapen. Met kerstmis heb ik een heel mooi en dierbaar koesterdoosje gekregen met haar portret en haar naam. Dit doosje is prachtig gemaakt! Ik ben er erg blij mee, een mooie herinnering voor altijd. Dankjewel! Groetjes Anouk Kerckhoffs

 • #12

  Nancy dijkstra (dinsdag, 29 december 2020 16:57)

  Ik heb een urn voor mijn franse bulldog laten maken en hij is echt boven verwachting mooi geworden. Het contact was heel vriendelijk en er werd snel gereageerd. Ben er echt super blij mee.

 • #11

  J vd Broeke (maandag, 21 december 2020 17:42)

  Dit is een zeer goede site voor t beschilderen personaliseren van u urn.
  De communicatie tussen mij en de kunstenaar was ten alle tijden goed en respectvol.
  T werk dat ze aan de urn van mijn hond heeft besteed is zeer professioneel gedaan en de communicatie verliep heel soepeltjes .

  Een aanrader voor één ieder die een persoonlijk beschilderde urn wil hebben.
  deze site krijgt van mij een 8,5 tot 9van 10.

 • #10

  Raymond en Natalie (zondag, 01 november 2020 19:04)

  Zeer vakkundig en inmiddels de tweede urn laten maken.
  Ook de tweede urn is net als de eerste erg mooi geworden en is een sierrand voor ons interieur!
  Tevens erg goed tussentijds op de hoogte gehouden en er is veel mogelijk

 • #9

  Familie de Jong (vrijdag, 26 juni 2020 16:25)

  Toen onze lieve kat Kruimel, een prachtige Maine Coon op de respectabele leeftijd van 17 jaar in april van 2020 toch nog plotseling overleed wilden we een bijzondere urn. Op internet kwamen we de website van Wil van de Plas van Phebe Art & Design tegen. We wisten het meteen, dit is wat we zoeken! We werden over iedere stap van het proces geïnformeerd, van de schets tot het uiteindelijke eindresultaat met foto's. We mochten de urn bij haar thuis ophalen. Het contact met Wil was warm en persoonlijk. We hebben het gevoel dat Kruimel weer thuis is gekomen met zijn perfecte afbeelding op de urn. Bedankt Wil voor alles!

 • #8

  Alexander (donderdag, 21 mei 2020 15:08)

  Beste Wil,

  Met de grootste zorg, liefde en geduld heb je een prachtig mooie urn gemaakt met het portret van mijn moeder. Mijn vader en ik zijn je ontzettend dankbaar. Het meedenken over hoe de urn kan worden. Het tussentijds op de hoogte houden van het gehele proces en het ophalen van de urn was van grote klasse. Onder de indruk van de identieke gelijkenis van de foto voelt het echt alsof mijn moeder en de vrouw van mijn vader weer thuisgekomen is. Door jouw aandacht en liefde die je in de vervaardiging van de urn hebt gelegd maakt het de cirkel compleet. Heel veel dank voor alles ♡

  Vriendelijke groet van Alexander

 • #7

  Velthuizen (vrijdag, 27 maart 2020 09:53)

  We vonden het erg lastig welke urn we voor onze zoontje wilde. Al snel kwamen we uit op de website van Wil en waren meteen verkocht. Ook vonden we het erg fijn dat ze zo met ons mee dacht door meerdere ideeën uit te werken en ons echt de keus te geven wat wij mooi vonden. Wij zijn zo ontzettend blij met de urn die Wil voor ons heeft geschilderd. Zo mooi, zo uniek en niet te vergeten.. zo levensecht! Ondanks dat we onze zoontje verschrikkelijk missen, voelt het toch een beetje alsof hij bij ons is nu. Dit dankzij het mooie werk van Wil. Enorm bedankt!!

 • #6

  Patricia (zaterdag, 23 november 2019 15:42)

  We waren op zoek naar iets aparts en persoonlijks.
  Zo zijn wij op de site terecht gekomen.
  Bij de eerste schets zagen we al meteen dit is onze Romy!
  Wil heeft ons steeds veel foto’s gestuurd en werden we ook op de hoogte gehouden van de gemaakte stappen van de urn.
  Toen het echt zover was dat we de urn konden ophalen, wist ik niet wat ik zag en kon ik het niet droog houden, een woord schitterend zo mooi!!! Dank je wel Wil, dat we onze Romy een prachtig laatste rust plekje kunnen geven in de mooie urn.
  Zeer dankbaar

 • #5

  Wilma Geurtsen (vrijdag, 08 november 2019 00:01)

  Ik ben heel blij met urn van Snuitje. Het overlijden van Snuitje is zwaar en moeilijk, mist echt mijn schat waarmee ik samen ben opgroeit en hoop heb gedeeld. Voor mij was duidelijk dat voor Snuitje een unieke urn wilde, want Snuitje was namelijk uniek, ze was mijn alles. Bij Phebe art word je zo goed geholpen er word geluisterd naar je wensen. Als ze zelf niet te vrede is gaat het over. Het werk dat ze neerzet en de service is echt geweldig. Heel mooi dat ik Snuitje op porter kan herkennen. Super dankbaar voor mooie urn en bijpassend vaasje. Ik ben 100% tevreden en er zijn geen minpunten.

 • #4

  Cindy (woensdag, 16 oktober 2019 20:00)

  Ik ben heel blij met de beschilderde urn van mijn hondje missy, nu is ze voor altijd levensecht bij me.

 • #3

  Natalie (dinsdag, 24 september 2019 19:54)

  Bij de eerste schets dacht ik wow dat is echt onze Minoes.
  We regelmatig door tekeningen / foto`s via de mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken en konden onze wensen aangeven.

  We zijn zeer tevreden en dankbaar.

 • #2

  Anita (donderdag, 20 juni 2019 21:54)

  Wil heeft een urn geschilderd van mijn kat.Ze heeft het zo ontzettend mooi gedaan.Ik mocht ook aangeven wat ik wilde en dat ging heel goed.Warme vrouw die heel perfectionistisch is. Ben erg blij met de urn hij lijkt sprekend op mijn overleden kat.Wil had ook tips die ik erg kon waarderen.
  - Anita D

 • #1

  Gerard & Greta (woensdag, 05 december 2018 11:51)

  Willie heeft een portret van onze schoonvader geschilderd, diep ontroerd over het resultaat. Het is net of hij bij ons is. Willie heeft echt een gave om een persoon levensecht te kunnen afbeelden. Dankjewel