Nieuws


Start "Botanical Collection"...

Bijzondere-urnen-bijzondere-urn-voor-volwassenen-urn-met-botanische-decoratie-moderne-urnen-unieke-urn-met-bladeren-op-urn-groene-urnen-hippe-urnen-persoonlijke-urn-voor-thuis-persoonlijke-urnen-volwassenen-urn-laten-maken-handbeschilderde-urn-voor-mensen

Naast urnen met een portret wordt het aanbod aan urn decoraties uitgebreid; Nieuw in de urnen collectie is de zogenaamde Botanical Collection. 

Dit betreffen urnen met een botanisch motief. Dit kunnen bepaalde planten of boom(-takken) zijn of bijvoorbeeld bloemen.

Dergelijke urnen zijn modern, staan decoratief in het interieur en zijn niet overduidelijk te herkennen als urn. 

 

Er staan enkele voorbeelden en prijzen op de website bij de Maatwerk Urnen voor mensen. Deze collectie zal de komende tijd worden voorzien van nieuwe urnen met botanische motieven.

Mei 2024, Wil van der Plas


Verlaging energietoeslag vanaf 1 januari 2024...

Ondanks het feit dat de energiekosten gelukkig een stuk lager zijn dan de afgelopen paar jaar, is er nog altijd sprake van een beduidend hogere energierekening. In mijn geval zijn de energiekosten nog altijd ruim tweemaal zo hoog dan voor de energiecrisis, maar de prijs kan worden aangepast. Dat betekent het volgende :

 

 

 • Voor de standaard urnen wordt een toeslag berekend van € 10,-.
 • Voor kleine objecten/mini urntjes/Koesterdoosjes heeft u de keuze om te wachten tot meerdere objecten tegelijkertijd gebakken kunnen worden, waardoor de extra stookkosten onderling verdeeld kunnen worden. Dit betekent dan wel dat u wat langer dan gebruikelijk moet wachten op zo'n urntje.  Wilt u liever niet wachten, dan wordt eveneens € 10,- extra in rekening gebracht.

 

 

Zodra de prijzen bij de energieleveranciers verder zullen normaliseren, zal ook deze extra energietoeslag worden herzien.

 

 

Januari 2024, Wil van der Plas


Noodzakelijk toeslag door sterk gestegen energiekosten...

Zoals iedereen inmiddels weet, en wellicht ook al bemerkt heeft bij de maandelijkse energierekening, zijn de energiekosten enorm gestegen. In mijn geval is de energierekening meer dan verviervoudigd! Helaas kan ik niet anders dan een toeslag te berekenen voor de keramische producten die allemaal heel lang de oven in moeten op zeer hoge temperaturen...

 

 • Voor de standaard urnen wordt een toeslag berekend van € 15,-.
 • Voor kleine objecten/mini urntjes/Koesterdoosjes heeft u de keuze om te wachten tot meerdere objecten tegelijkertijd gebakken kunnen worden, waardoor de extra stookkosten onderling verdeeld kunnen worden. Dit betekent dan wel dat u wat langer dan gebruikelijk moet wachten op zo'n urntje.  Wilt u liever niet wachten, dan wordt eveneens € 15,- extra in rekening gebracht.

 

 

Zodra de prijzen bij de energieleveranciers weer zullen gaan normaliseren, zal ook deze extra energietoeslag worden herzien.

 

 

 

Mei 2022, Wil van der Plas


Nieuw: Troosttraantjes

Een nieuw product in de collectie van Phebe Portret Urnen is een heel klein urntje in de vorm van een traantje. Dit zogenaamde troosttraantje is handgevormd uit klei en kan gevuld worden met een klein beetje as van de overledene. Het is een soort koestersteentje wat je bij je kunt dragen, mee kunt nemen en kunt vasthouden en koesteren op moeilijke momenten. U vindt het assortiment troosttraantjes onder de kop Maatwerk Urnen en in de Webshop. 

Augustus 2020


Beleid ten aanzien van het Coronavirus

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal heel anders uit. Dat brengt onzekerheden met zich mee. In deze moeilijke periode ligt onze eerste en voornaamste zorg bij de veiligheid van onze klanten. We willen ervoor zorgen dat u op een veilige wijze informatie kunt inwinnen, opdrachten plaatsen en gereed gekomen orders in ontvangst kunt nemen.

Om deze veiligheid te borgen, roepen we onze klanten op om hierbij zoveel mogelijk de adviezen en voorschriften van de overheid en het RIVM te volgen.

 • Bij betaling van de factuur wordt verzocht uitsluitend gebruik te maken van een bankoverschrijving.
 • Indien u interesse heeft in het laten vervaardigen van een persoonlijke urn kan de communicatie geheel digitaal (E-mail / WhatsApp) of telefonisch plaatsvinden. Ook het versturen van foto's die benodigd worden voor het maken van een urn met portret of een schetsontwerp kan geheel digitaal geregeld worden.
 • Producten die speciaal voor u vervaardigd zijn zullen, voor het verpakt en verzonden wordt, zorgvuldig gedesinfecteerd worden om een eventuele kans op besmetting te voorkomen. 
 • Indien u de urn komt ophalen en eventueel laten vullen, worden de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om besmettingsgevaar te voorkomen. In dit geval krijgt u instructies en afspraken per E-mail of WhatsApp toegezonden. 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn neem dan contact met ons op.


Maart/april 2020


Nieuw: Bijpassende theelichthouder

U kunt vanaf nu een bijpassende theelichthouder bestellen bij de urn. Deze theelichthouder kan helemaal naar uw wensen en ideeën worden gedecoreerd. De theelichthouder heeft een doorsnede van circa 6 cm. en een hoogte van circa 2,2 cm.

Hieronder ziet u wat voorbeelden...

Een dergelijke bijpassende waxinelichthouder kost € 15,- (De prijs kan afhankelijk van de gewenste decoratie iets afwijken. Informeer hiernaar).

Juni 2019


Nieuw: Bijpassend Altaarbord klein formaat

Al eerder was een groot a-symmetrisch altaarbord verkrijgbaar. Nu is er een kleiner formaat in de collectie gekomen, wat gebruikt kan worden voor de kleinste standaard-urn maat Extra Small (ca. 11,5 cm hoog). Het bord kan qua decoratie aangepast worden aan de urn of, zoals afgebeeld, zonder beschildering worden geleverd. 

Het kleine altaarbord heeft een afmeting van circa 22 cm. lang, circa 15 cm. breed en 2 cm. hoog.

Altaarbord klein

Unica Gizmo, mei/juni 2019Phebe Portret Urnen® is een erkend en Geregistreerd Handelsmerk

Phebe Portret Urnen® is sinds mei 2019 officieel geregistreerd als merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Het bewijs van het merkrecht is zichtbaar in het online register (www.boip.int/nl/merkenregister).


Webshop van Phebe Portret Urnen...

Sinds maart 2019 beschikt de website over een Webshop met betalingsmogelijkheden via iDEAL of  SOFORT Banking/Klarna. In deze webshop kunt u met name urnen, mini urnen en asbewaardoosjes voor dieren nabestellen. Er zijn serieproducten ontwikkeld voor bepaalde rasdieren en er zullen in de nabije toekomst nog andere rashonden en ras katten en overige dieren bijkomen. Daarnaast zijn enkele producten beschikbaar voor een baby.


Gratis schetsontwerp voor Maatwerk Urn

Maak geheel vrijblijvend gebruik van de mogelijkheid om een gratis schetsontwerp te laten vervaardigen. Het biedt u de gelegenheid een betere voorstelling te maken hoe een urn met portret van uw dierbare eruit zou kunnen zien.

 

 

Klik HIER voor meer informatie.

Schetsontwerp-maatwerk-urn-maatwerk-urnen-persoonlijke-urn-Speciale-Urn-voor-Kind-ontwerp-Kinder-Urn
Schetsontwerp voor maatwerk urn


Bijpassend Onderbord

 • Bij de kleinste urn, maat Small (>>14 cm hoog, inhoudsmaat 0,9 liter), kunt u een bijpassend onderbord of altaarbord laten fabriceren.
 • Op dit bord kunt u bijvoorbeeld een vaasje plaatsen en/of een waxinelichthouder.
 • Afmetingen altaar bord: 21 cm breed x 29 cm lang x 2,2 cm hoog.
 • Er kunnen decoraties op geschilderd worden, die bijvoorbeeld iets te maken hebben met de overledene. Denk aan een hobby of een liefhebberij.
 • Alle decoraties zijn toepasbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Bijpassend vaasje

 • Wanneer u een urn met portret heeft besteld bij Phebe Portret Urnen, is het mogelijk een bijpassend vaasje te laten vervaardigen. Informeer naar de mogelijkheden.
-Handgemaakte-Urnen-Urn-laten-maken-Urn-laten-beschilderen-Maatwerk-urnen-persoonlijke-urnen-Exclusieve-Urnen-Originele-Urnen-Keramische-urnen-Urn-keramiek-exclusieve-urnen


© 2019-2024 Phebe Portret Urnen®