Prijs/Verzendkosten/Levertijd

Prijs Maatwerk Urn

Omdat bij Phebe Portret Urnen maatwerk urnen naar uw wensen en ideeën worden vervaardigd,  kan ik op de website slechts prijsindicaties geven van de kosten. Over het algemeen geldt: Hoe groter de decoratie, des te groter de tijdsinvestering en des te duurder wordt het. 

Prijsvoorbeelden

Bij de Maatwerk Urnen voor mensen zijn  voorbeelden gegeven wat een dergelijke urn zou gaan kosten. U krijgt daarmee een indicatie van de eventuele kosten voor een persoonlijke Maatwerk Urn. Uw wensen en ideeën kunnen een uitwerking hebben op de uiteindelijke prijs. Het beste is te informeren naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

De prijzen van Dierenurnen kunt u vinden in de Webshop. Dit geldt zowel voor de Maatwerk Urnen als voor het Seriewerk.

Webshop dieren urnen

Naast het produceren van maatwerk urnen met een portret van uw eigen huisdier, is het mogelijk een Seriewerk urn of asdoosje te bestellen. 

 

Zo zijn er urnen en asdoosjes ontworpen van diverse rashonden, ras katten en andere dieren. Deze dierenurnen hebben elk een artikelnummer en kunnen worden nabesteld in de Webshop.

Ook voor een baby zijn speciaal ontworpen mini urnen of asdoosjes te bestellen.

 

U hoeft voor webshop bestellingen geen offerte te tekenen. Na betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Zie Levertijd.

Tijdrovende bezigheid

Het schilderen van een goed lijkend portret op keramiek is gecompliceerd en een tijdrovende bezigheid. Het is ambachtelijk handwerk en streven naar perfectie. Die perfectie is noodzakelijk omdat een portret goed moet lijken op uw dierbare. 

 

U zult een waardig en uniek maatwerk exemplaar ontvangen. Helemaal gemaakt naar uw ideeën en wensen en passend bij uw dierbare. 

Budget versie

Er kan ook een budget versie gemaakt worden. Dit kan inhouden dat:

  • de portretdecoratie wat kleiner geschilderd wordt, zodat het minder arbeidstijd kost. 
  • Daarnaast kunt u ervoor kiezen het deksel van de urn onbeschilderd te laten. 
  • Wanneer naast het portret nog andere decoraties gewenst zijn, kan dat gedaan worden met decoraties die eenvoudig zijn en niet al teveel tijd kosten. U kunt ook besluiten af te zien van dergelijke decoraties.
  • Verder kunt u kiezen voor een kleine urn voor thuis of een asdoosje met portretdecoratie, waar slechts een deel van de as in bewaard zal worden.
  • U kunt voor dieren een Serieproduct kiezen met een standaard portret van het betreffende dieren ras. Serieproducten zijn goedkoper dan Maatwerk producten. 

Asdoosje of Koesterdoosje

Verzendkosten

Als u akkoord gaat met de Offerte, kunt u aangeven of u de urn wilt afhalen of laten verzenden. Zodra de betaling geheel is voldaan kan de urn worden verzonden, dan wel worden afgehaald.

 

 

Urnen zullen aangetekend worden verzonden met Post.nl. De verzendkosten zijn gratis binnen Nederland. 

Bij de overige landen worden wel verzendkosten in rekening gebracht.* Deze kosten verschillen per land en naar gelang de grootte en het gewicht van het pakket. Informeer vooraf naar de hoogte van deze kosten!

 

 

*)Speciale aanwijzingen voor internationale verzending:

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet zijn inbegrepen bij de aangegeven totaalprijs op de website of de offerte. Deze kosten komen op rekening van de opdrachtgever.

Urn gratis laten vullen

Als u de urn komt afhalen dan kunt u gebruik maken van de gratis vulservice van Phebe Portret Urnen. Naar wens kan de urn ook worden verzegeld.

Levertijd

De levertijd is ca. 3 weken.

Mede afhankelijk van het aantal lopende opdrachten, kan de levertijd langer zijn. Informeer hiernaar.

Wilt u exact weten wat een maatwerk urn naar uw wensen gaat kosten?

 Neem dan contact op en maak uw ideeën en wensen kenbaar. Aan de hand daarvan kan een vrijblijvende offerte opgesteld worden.