Troosttraantjes

Een mini urntje om vast te houden...

Een troosttraantje is een mini urntje in een symbolische traanvorm, gevuld met een klein beetje as van uw dierbare. Ze worden met een bijpassend stopje verzegeld.

Een troosttraantje is een knuffelsteentje om mee te nemen of bij je te dragen, vast te houden en te koesteren op moeilijke momenten.

Het is klein, handzaam en prettig in de hand liggend.

 

De troosttraantjes zijn handgevormd uit klei en daardoor allemaal net een beetje anders; Er is veel aandacht besteed aan een mooie esthetische traanvorm.

De troosttraantjes zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties, met een eenmalig kleurenpatroon. Tegen meerkosten is het mogelijk het troosttraantje te voorzien van een handbeschilderde naam.

 

 


Troosttraantjes nader in beeld...


Nadere informatie Troosttraantjes...

 

Prijs, afmeting, levertijd...

  • Afmeting:                Ca. 5,8 cm lang, doorsnede ca. 3,8 cm. (Maten kunnen iets afwijken omdat het handgevormd is. Gewicht van de klei is echter hetzelfde)
  • Prijs totaal:              €  47,-  
  • Prijs incl. naam:     €  57,-  
  • Levertijd:                 Indien op voorraad binnen 2 weken, anders ca. 2 maanden in verband met de nodige droogtijd van de klei.
  • Levertijd + naam:  Levertijd op aanvraag.

 

Bestellen...

U kunt troosttraantjes  bestellen via de Webshop of door een aanvraag in te dienen via het Contactformulier.

 

Bij het bestellen via het contactformulier of via de webshop kunt u uw specifieke wensen aangeven. U mag ook een exemplaar uitzoeken uit de beschikbare voorraad. U ontvangt daarvan dan foto's.

 

 

Vullen, verzegelen en verzenden...

Als u een troosttraantje wilt aanschaffen, kunt u ervoor kiezen het urntje bij Phebe Portret Urnen te laten vullen en verzegelen. Dit is kosteloos. Hiertoe dient u een kleine hoeveelheid as van uw dierbare mee te nemen wanneer u het urntje komt ophalen.

 

Een andere mogelijkheid is een kleine hoeveelheid (maximaal halve theelepel) as goed verpakt op te sturen. Het uitgekozen troosttraantje wordt dan gevuld met de as, verzegeld en kosteloos aan u geretourneerd.

 

U kunt er ook voor kiezen het urntje zelf te vullen en verzegelen; Dit vereist wel behoorlijk wat handigheid en accuratesse. Het verzenden is kosteloos. Er wordt echter geadviseerd het mini urntje te laten vullen en verzegelen door Phebe Portret Urnen.

 

 

 

 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.


Overzicht Troosttraantjes...

© 2019-2024 Phebe Portret Urnen®